Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump, critici dure la primul miting după percheziția de la Mar-a-Lago: 'FBI și Departamentul de Justiție au devenit niște monștri vicioși'

smartradio.ro
Donald Trump

Fostul președinte Donald Trump a organizat sâmbătă seară un miting la Wilkes-Barre, Pennsylvania, în sprijinul candidatului republican la Senat Mehmet Oz și al candidatului la guvernare Doug Mastriano, unde a criticat FBI-ul în primul său discurs public după percheziția agenției la casa sa din Mar-a-Lago, relatează The Hill.

„FBI și Departamentul de Justiție au devenit niște monștri vicioși, controlați de ticăloșii din stânga radicală, avocați și mass-media, care le spun ce să facă”, a spus Trump cu referire la percheziția care a avut loc luna trecută.

Mandatul care a justificat percheziția FBI, publicat cu redactări săptămâna trecută în urma unei bătălii în instanță, a găsit dovezi că documente clasificate ar putea fi stocate ilegal la locuința lui Trump, în pofida unui ordin prin care acesta a fost obligat să le returneze după ce a părăsit funcția.

„Raidul rușinos și spargerea rușinoasă a casei mele din Mar-a-Lago a fost o parodie de justiție care și-a bătut joc de legile, tradițiile și principiile Americii”, a declarat Trump la miting, numind-o „unul dintre cele mai șocante abuzuri de putere ale oricărei administrații din istoria Americii”. Trump a criticat, de asemenea, discursul președintelui Joe Biden de joi din Philadelphia, Pennsylvania, respingând afirmația lui Biden potrivit căreia Trump este „un pericol clar și prezent” pentru țară și numindu-l pe Biden „dușman al statului”.

„După cum știți, săptămâna aceasta, Joe Biden a venit la Philadelphia, Pennsylvania, pentru a ține cel mai vicios, plin de ură și dezbinare discurs ținut vreodată de un președinte american, denigrând 75 de milioane de cetățeni, plus încă probabil 75-150, dacă vrem să fim exacți, ca amenințări la adresa democrației și ca dușmani ai statului”, a spus el, potrivit alephnews.ro.

La miting, la care au participat inclusiv figuri republicane precum Marjorie Taylor Greene, candidatul la postul de guvernator al statului Maryland, Dan Cox, și directorul general al Johnson & Johnson, Alex Gorsky, au fost prezentate comentarii ale lui Oz și Mastriano. Oz a criticat răspunsul administrației Biden la COVID-19, spunând că „am văzut idei zdrobite” în timpul pandemiei.

„Am văzut știința înarmată”, a continuat el. Mastriano și-a exprimat o nemulțumire similară față de Biden și aliații săi. „Democrații încearcă să ne distragă atenția cu lista lor murdară și împuțită de idei proaste”, a afirmat el. „Noi, oamenii, suntem supărați, știu că eu sunt”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.