Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump le cere celor de la NASA să ducă oameni pe Marte pentru că pe Lună au ajuns deja acum 50 de ani: Ar trebui să se concentreze pe lucruri mai mari!

Agerpres
Trump NASA

Preşedintele american Donald Trump a contrazis vineri obiectivul anunţat de Agenţia spaţială americană (NASA) de a duce din nou oameni pe lună, informează dpa preluat de agerpres.

Vezi și: SURPRIZĂ TOTALĂ Meteorologii au emis prognoza meteo pentru întreaga vară

"Pentru toţi banii pe care îi cheltuim, NASA NU ar trebui să vorbească despre aselenizare. Am făcut asta acum 50 de ani", a scris Trump într-o postare pe Twitter.

"Ar trebui să se concentreze pe lucrurile mult mai mari pe care le facem, inclusiv Marte (din care Luna este o parte), apărarea şi ştiinţa!"

NASA a anunţat vineri că va permite turiştilor şi companiilor să utilizeze Staţia Spaţială Internaţională (ISS) începând de anul viitor. În cadrul acestui anunţ, oficialii NATO au reiterat obiectivul de a readuce prezenţa umană pe Lună până în 2024.

Trump a scris această postare pe Twitter la bordul Air Force One în zborul de întoarcere la Washington din călătoria întreprinsă în Europa, unde a participat la marcarea a 75 de ani de la debarcarea din Normandia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.