Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump a numit-o 'nebună' pe fosta sa secretară de stat pentru Transporturi, acuzând-o că a încercat să 'se îmbogățească pe seama Chinei'

smartradio.ro
Donald Trump

Fostul președinte american Donald Trump a numit-o "nebună" pe fosta secretară de stat pentru Transporturi, Elaine Chao, și a acuzat-o pe aceasta și pe familia sa că lucrează pentru "a se îmbogăți pe seama Chinei".

Atacul lui Trump a venit într-o postare pe Truth Social, în care l-a criticat pe soțul lui Chao, liderul minorității din Senat, Mitch McConnell (R-Ky.), pentru că a spus că republicanii s-ar putea confrunta cu o cursă strânsă pentru a schimba Senatul, în parte din cauza "calității candidaților".

"De ce senatorii republicani permit unui politician ratat, Mitch McConnell, să denigreze în mod deschis candidații republicani care muncesc din greu pentru Senatul Statelor Unite?", a scris Trump, relatează washingtontimes.com.

"Este un afront la adresa prestigiului conducerii. Ar trebui să-și petreacă mai mult timp (și bani!) ajutându-i să fie aleși și mai puțin timp ajutându-și soția nebună și familia să se îmbogățească pe seama Chinei!", a continuat Trump.

Tatăl lui Chao a fondat compania chineză de transport maritim Foremost Group, iar sora ei este CEO.

Deși Chao nu are nicio legătură oficială cu această afacere, atât ea, cât și McConnell s-au confruntat cu critici legate de potențialele conflicte de interese ale acesteia în perioada în care a fost la Casa Albă și dacă a folosit resurse guvernamentale pentru a sprijini afacerea familiei sale.

Numită de Trump în 2017, Chao se pare că nu a dezvăluit afilierea familiei sale la Foremost Group.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.