Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a luat o ȚEAPĂ DE MILIOANE: Ce i-a făcut un prinț saudit

Donald Trump nebun

Trump Park Avenue l-a dat în judecată pe prinţul saudit Faisal bin Abdul Majeed al-Saud pentru că în ultimul an nu a plătit o chirie care totalizează peste 1,8 milioane de dolari, pentru un penthouse dintr-un turn situat în Upper East Side, relatează Bloomberg.

Apartamentul de 663 de metri pătraţi este unul dintre cele 11 penthouse-uri din clădire. Trump Organisation deţine 20 de apartamente în clădirea respectivă, cu o valoare cumulată de 170 de milioane de dolari, potrivit estimărilor făcute de Bloomberg în 2017, scrie news.ro.

Citește și: A fost făcut public! Cât de bogată este, de fapt, „VOCEA” premierului Dăncilă

Faisal bin Abdul Majeed al-Saud a închiriat penthouse-ul în 2013 şi nu a mai plătit chiria din ianuarie 2017, potrivit plângerii făcute de Trump Park Avenue la un tribunal al statului New York din Manhattan. Un avocat al chiriaşului a spus luna trecută că acesta s-a mutat, se arată în reclamaţie, potrivit căreia prinţul saudit a convenit în iunie 2014 să prelungească contractul până în 2019.

Trump Park Avenue cere chiria restantă în valoare de peste 1,8 milioane de dolari, precum şi 1,9 milioane de dolari reprezentând chiria viitoare.

Citește și: Nimeni NU va PIERDE niciun ban! Ministrul Eugen Teodorovici anunță că a găsit RĂSPUNSUL

Contractul prevede o chirie de 115.762,50 de dolari pe lună începând din iulie 2017 şi un program de majorare a chiriei pe parcursul anului 2019. Suma este mult mai mare faţă de chiria de 75.000 de dolari pe lună cu care a fost listat apartamentul în aceeaşi lună pe site-ul StreetEasy.

Clădirea cu 35 de etaje, situată la intersecţia dintre 59th Street şi Park Avenue, a fost în trecut sediul hotelului Delmonico, dar a fost transformată în 120 de apartamente în anul 2002.

Citește și: Mihai Bendeac, decizie RADICALĂ! Actorul a anunțat SFÂRȘITUL

În februarie 2017, Trump a vândut unul dintre penthouse-uri Angelei Chen, care a locuit anterior la etajul al cincilea al clădirii. De acolo, ea conduce compania Global Alliance Associates, specializată ”în stabilirea de relaţii influenţe cu factori de decizie cheie” în China, pentru clienţii săi, potrivit site-ului companiei.

Chen a cumpărat apartamentul pentru suma de 15,9 milioane de dolari, cu aproape 2 milioane de dolari mai mult decât suma cu care a fost vândut cu un an înainte un apartament mai mare.

Citește și: Dezvăluire ȘOCANTĂ a lui Mihai Gâdea! Ce i s-a întâmplat directorului Antena 3 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.