Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump promite noi mari BĂTĂLII la 100 de zile de la instalare

Donald Trump

Preşedintele american, Donald Trump, a sărbătorit sâmbătă primele 100 de zile ale mandatului, în prezenţa partizanilor săi, lăudându-se cu un bilanţ provizoriu "foarte productiv" şi anunţând "mari, mari bătălii pe viitor", relatează AFP.

"Primele 100 de zile ale mele au fost foarte palpitante şi foarte productive", a declarat Donald Trump în cursul unei reuniuni publice în Pennsylvania, unul din statele care i-au permis victoria la 8 noiembrie 2016, şi "vom câştiga fiecare mare, mare bătălie pe viitor", a adăugat el, conform Agerpres.

"Am fost în acţiune în aceste 100 de zile", a mai spus el, în pofida numeroaselor răsturnări de situaţie cu care s-a confruntat, dintre care cele mai flagrante rămân eşecul în privinţa asigurărilor de sănătate şi suspendarea de către justiţie a decretului său antiimigraţie.

Citește și: Manifestație URIAȘĂ anti-Trump la Washington: Ce nemulțumiri au americanii / FOTO & VIDEO

În cursul acestui miting din oraşul Harrisburg, capitala statului Pennsylvania, pancarte agitate de spectatori afişau contrariul: "Promisiuni făcute. Promisiuni ţinute". Mulţimea a scandat "SUA, SUA" ori l-a aplaudat frenetic pe Trump, regăsind atmosfera campaniei electorale din 2016.

Preşedintele american a profitat de o bună parte a discursului său pentru a critica aspru mass-media, uneori chiar numindu-le: "CNN şi MSBNC sunt 'fake news'", potrivit dpa.

El s-a arătat încântat să se afle în această sâmbătă seară în Pennsylvania, "la peste 150 de kilometri de mlaştina de la Washington" unde în acelaşi moment se desfăşura Balul Asociaţiei corespondenţilor la Casa Albă.

O întâlnire tradiţională pentru preşedinţii americani pe care Donald Trump a decis să o boicoteze, estimându-se "maltratat" de presă.

La acest dineu, "foarte, foarte plictisitor", participă "un mare număr de actori de la Hollywood", a declarat Donald Trump care i-a incitat pe cei prezenţi să huiduie organismele de presă prezente la balul din capitala ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.