Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump reacționează dur la numirea unui procuror special: Dăunează teribil! O vânătoare de vrăjitoare

AGERPRES
Donald Trump

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat joi că numirea lui Robert Mueller ca procuror special în ancheta asupra presupusei implicări a Rusiei în alegerile prezidenţiale americane este "un lucru foarte, foarte negativ" care "dăunează teribil ţării" deoarece arată că aceasta este "divizată", transmite agenţia EFE.

Victor Ponta revine în jocul politic și face un anunț MAJOR

"Cred că dăunează teribil ţării noastre, deoarece arată că suntem divizaţi, nu uniţi ca ţară. Şi cred că trebuie să facem lucruri mai importante acum, precum tratate comerciale sau afaceri militare", a arătat preşedintele SUA. 

Donald Trump a spus de asemenea, citat de DPA, că respectă numirea unui procuror special, insistând însă că nu a existat "o înţelegere secretă" cu Moscova, relatează agerpres.

Tot joi, potrivit AFP, Trump a calificat drept 'vânătoare de vrăjitoare' numirea unui procuror special în ancheta privind presupusele legături între membri ai echipei sale de campanie şi Rusia. 

"Este cea mai mare vânătoare de vrăjitoare împotriva unui politician din istoria americană", a scris Donald Trump pe Twitter. 

El a acuzat de asemenea campania lui Hillary Clinton şi preşedinţia lui Barack Obama de "acte ilegale" pentru care "nu a fost numit niciodată un procuror special". 

Adjunctul procurorului general al Statelor Unite l-a numit miercuri pe fostul director al FBI Robert Mueller ca procuror special în ancheta asupra presupusei implicări a Rusiei în alegerile prezidenţiale americane, a informat Departamentul de Justiţie.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.