Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa Coldplay a compus piesa Houston în onoarea persoanelor afectate de uraganul Harvey

uragan

Trupa Coldplay a compus single-ul "Houston", o piesă dedicată persoanelor afectate de uraganul Harvey, pe care formaţia britanică a interpretat-o "pentru prima şi ultima oară" în timpul unui concert susţinut la Miami (Florida), luni seară, relatează EFE. "Este un cântec cu influenţe country pentru că am crescut iubind muzica country şi pentru că reprezintă gândurile noastre atunci când mergem în Texas", a spus în timpul concertului Chris Martin, solistul trupei, vizibil emoţionat, potrivit mass-media locale. El i-a asigurat pe spectatori că formaţia britanică va interpreta cântecul "Houston" doar în cadrul acelui concert din Miami, conform Agerpres.

"Visez la ziua când mă voi întoarce la Houston/ visez la acest loc atât de deosebit/ la ziua când mă voi întoarce, iar Houston nu va mai avea probleme/ în acest oraş care te trimite în spaţiu", sunt versurile din debutul noului single al trupei Coldplay. În această piesă se face referire la statul Texas, la comitatul Harris şi la localităţile de coastă Corpus Christi şi Galveston, puternic afectate de urganul Harvey, vinerea trecută.

Cei peste 2 milioane de locuitori din Houston se confruntau luni cu cea de-a patra zi a ploilor şi vânturilor puternice aduse de Harvey, care a intrat pe zona de coastă a Texasului ca uragan, iar sâmbătă a ajuns în oraş ca furtună tropicală. De atunci, în Houston plouă fără întrerupere, fapt nemaivăzut în această zonă. Coldplay avea programat un concert la sfârşitul săptămânii trecute în acest oraş texan, pe care grupul britanic a trebuit să îl amâne sine die din cauza precipitaţiilor. "Ne doream cu adevărat să cântăm seara aceasta, dar stând aici împreună şi uitându-ne la ştiri şi privind furtuna, ne dăm seama că nu putem cere nimănui să se pună în pericol", au anunţat sâmbătă membrii trupei Coldplay într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.