Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa Nightwish va concerta la Bucureşti în 1 august 2022

Nightwish.com
Nightwish

Trupa symphonic metal Nightwish va concerta la Bucureşti anul viitor în cadrul turneului „Human. :II Nature” prin care îşi promovează cel mai recent album, lansat în 2020, arată News.ro.

Concertul e programat să aibă loc pe 1 august 2022, la Romexpo, iar primele 200 de bilete din fiecare categorie - cu preţ special - vor fi puse în vanzare pe 10 decembrie, la ora 10:30, pe iabilet.ro.

În mai mult de două decenii de activitate, Nightwish a lansat nouă albume compuse, în mare parte, de fondatorul Tuomas Holopainen.

Cel mai recent, „Human. :II: Nature.Dark Passion Play” a apărut pe 10 aprilie 2020, fiind primul album dublu al formaţiei şi primul album în care Kai Hahto este toboşarul oficial al trupei.

În prezent, Nightwish înseamnă: Tuomas Holopainen - clape, Emppu Vuorinen - chitară, Jukka Koskinen - bas, Troy Donockley - instrumente tradiţionale, Floor Jansen - voce şi Kai Hahto - tobe.

Pentru show-ul de la Bucureşti vor fi puse în vânzare 10.000 de bilete. Evenimentul va avea loc în conformitate cu regulile în vigoare la momentul respectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.