Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa Rolling Stones va lansa un nou album în 2020

rfi.ro
the rolling stones

Trupa Rolling Stones va lansa un nou album în 2020, basistul Ronnie Wood arătând că el și colegii săi încearcă să ”pună la loc bucățile care lipsesc”, anunță Smart Radio, postul păstrând un loc special în playlist pentru muzica rockerilor britanici, scrie Mediafax.

Ronnie Wood spune că sunt șanse ca în 2020 el și colegii săi, Mick Jagger, Keith Richards și Charlie Watts, să scoată pe piață un nou album. Ultimul material discografic al trupei Rolling Stones a fost lansat în 2016, fiind o selecție de preluări ”Blue & Lonesome”. Practic ar fi vorba despre primul disc cu piese originale de la materialul din 2005, ”A Bigger Bang”.

Trupa a fost nevoită să își amâne începutul turneului nord-american pentru show-ul ”No Filter”, după ce Jagger a fost nevoit să treacă printr-o intervenție chirurgicală la inimă.

Citește și: Rapperul R. Kelly neagă că ar fi dat mită pentru a falsifica vârsta lui Aaliyah în acte

Nu se făcuse bine luna august, că muzicienii erau din nou pe scenă.

Ronnie a declarat pentru ziarul The Sun că ”noul album e ca un puzzle, încă mai trebuie să punem la loc bucățile care lipsesc. Sperăm să îl lansăm în 2020 și să ne continuăm turneul mondial”.

În luna ianuarie a anului 2019, Keith Richards a povestit că sesiunile de înregistrare pentru noul album au fost ”foarte plictisitoare, ca un atelier de tâmplărie”.

The Rolling Stones este o trupă rock înfiinţată în Londra, în 1962. Trupa este formată, în prezent, din solistul Mick Jagger, chitaristul Keith Richards, basistul/chitaristul Ronnie Wood şi bateristul Charlie Watts. Formaţia a vândut peste 250 de milioane de discuri la nivel mondial, a fost inclusă în Rock'n'Roll Hall of Fame în anul 1989 şi a fost plasată de revista americană Rolling Stone pe locul al patrulea în Top 100 al celor mai mari artişti din toate timpurile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.