Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupele Hezbollah pregătesc RĂZBUNAREA lui Soleimani: paramilitarii antrenați de Iran vizează toate bazele americane din regiune

Hezbollah

Hassan Nasrallah, liderul mişcării şiite libaneze Hezbollah, a avertizat, duminică seară, că toate bazele militare americane reprezintă ţinte potenţiale, din cauza deciziei preşedintelui SUA, Donald Trump, de asasinare a comandantului militar iranian Qassem Soleimani, scrie Mediafax.

"Toate bazele militare americane sunt o ţintă", a declarat Hassan Nasrallah, după ce Iranul a atacat Baza irakiană Al-Asad ca ripostă la asasinarea de către SUA a generalului iranian Qassem Soleimani.

"Sunt convins că Donald Trump a fost atenţionat de consilieri că, dacă va ataca Iranul, vor fi atacate toate bazele din regiune, care nu vor putea fi protejate", a adăugat Hassan Nasrallah, citat de CNN.

Liderul Hezbollah l-a acuzat pe Donald Trump că "a minţit cetăţenii americani" spunând că generalul Qassem Soleimani intenţiona să comită atacuri. Generalul iranian "nu intenţiona să atace ambasade americane", a subliniat Nasrallah.

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat că a decis asasinarea generalului iranian Qassem Soleimani deoarece acesta ar fi plănuit un atac asupra Ambasadei americane din Bagdad.

Iranul a atacat baze militare din Irak în care sunt trupe americane ca ripostă la asasinarea de către SUA a generalului Qassem Soleimani, comandantul Forţei Quds din cadrul Gardienilor Revoluţiei din Iran. Atacurile iraniene nu s-au soldat cu victime, a anunţat Donald Trump.

Vezi si: Primul ministru care anunță DISPONIBILIZĂRI masive: '15% dintre angajați PLEACĂ!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.