Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupele RoadkillSoda şi Cosmos în Buzunar vor deschide concertul Alternosfera de la Bucureşti

https://www.cooperativaurbana.ro/
road skill soda

Trupele RoadkillSoda şi Cosmos în Buzunar vor deschide concertul pe care grupul rock Alternosfera îl va susţine la Bucureşti pe 17 septembrie, potrivit news.ro.

Alternosfera va concerta la Arenele Romane, eveniment care este descris drept o producţie specială, cu proiecţii dedicate şi un program extins.

În deschidere vor cânta RoadkillSoda din Bucureşti şi Cosmos în Buzunar din Chişinău.

Cel mai recent album semnat RoadkillSoda, „Sagrada" (2020), al şaselea material al trupei stoner, conţine 12 piese şi a fost lansat în format vinil şi online.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

Cosmos în Buzunar reprezintă un proiect muzical independent, înfiinţat în martie 2016. Muzica trupei este o combinaţie de stiluri, de la cold wave, synth wave, synth-pop, electronică, IDM, ambient la progressive techno.

Alternosfera a fost înfiinţată în decembrie 1998, la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova şi a lansat şase albume şi un EP.

Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro şi au preţuri cuprinse între 74 şi 149 de lei. La acces, preţul lor va fi de 90 - 160 de lei. La preţul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilet, de 5 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.