Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupul bărbatului dispărut în timp ce pescuia la Gostinu a fost găsit în Călăraşi

inecati neamt

Trupul bărbatului în vârstă de 50 de ani din Bucureşti, dispărut sâmbătă în apele Dunării în zona de agrement a localităţii Gostinu, în timp ce se afla la pescuit, a fost găsit la Olteniţa, cercetările în acest caz fiind continuate acum de IPJ Călăraşi, potrivit Agerpres.

"În după-amiaza zilei de luni, 28 august, a fost găsit trupul neînsufleţit al bărbatului dispărut în apa Dunării, la Gostinu. Acesta a fost văzut plutind pe apă, în judeţul Călăraşi, la Olteniţa, de către o persoană care a alertat autorităţile', se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de ISU Giurgiu.

În această situaţie cazul rămâne pentru cercetări în atenţia IPJ Călăraşi.

Mai mulţi bucureşteni care se aflau la pescuit şi îşi petreceau timpul liber la Gostinu, pe malul fluviului Dunărea, au anunţat sâmbătă, 26 august, autorităţile după ce un coleg, un bărbat în vârstă de 50 de ani, care se afla la pescuit cu aceştia a dispărut.

Căutările au fost efectuate timp de trei zile de scafandrii din cadrul ISU Giurgiu şi de un număr de 12 poliţişti de frontieră şi de la Poliţia Transporturi Giurgiu cu o şalupă.

Potrivit ISU Giurgiu, intervenţia scafandrilor a fost îngreunată de curenţii puternici din Dunăre la locul unde acesta pescuia

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.