Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupul carbonizat al unui bărbat de 70 de ani a fost descoperit de pompierii bihoreni, după ce au stins un incendiu de vegetație

ISU Bucuresti - Ilfov
incendiu vegetatie

Trupul unui bărbat cu vârsta de circa 70 de ani a fost găsit, luni, carbonizat la locul producerii unui incendiu de vegetaţie uscată care s-a manifestat pe o suprafaţă de circa 10 hectare, în localitatea Picleu, comuna Brusturi, a informat luni purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca.

Apelul care sesiza incendiul şi o posibilă victimă a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 14,30, moment în care la locul indicat de apelant au fost mobilizaţi de urgenţă pompierii militari din cadrul Staţiei Aleşd. Din nefericire, ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au descoperit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani.

Potrivit reprezentantei ISU Bihor, pompierii militari acţionează în continuare pentru stingerea focarelor de incendiu.

"De asemenea, în momentul de faţă, pompierii din cadrul Staţiei Aleşd acţionează pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată produs în localitatea Gheghie, iar echipajele Detaşamentului de Pompieri Salonta intervin pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată produs la un teren viran din Arpăşel", a mai declarat Camelia Roşca.

Pompierii bihoreni au desfăşurat, în weekendul trecut, nu mai puţin de 31 de misiuni de stingere a incendiilor, 27 dintre acestea fiind provocate de arderea vegetaţiei uscate fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.