Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŢSKA Moscova, antrenată de Florentin Pera, nu s-a prezentat la meciul cu Metz, în deplasare

Handbal mania
handbal infrangere

Echipa de handbal feminin ŢSKA Moscova nu s-a putut prezenta la meciul din grupa B a Ligii Campionilor, cu Metz, în deplasare. Restricţiile sanitare din Franţa obligau echipa rusă să ajungă şi să plece în ziua meciului, în condiţiile în care vaccinul anti-Covid, Sputnik, folosit de delegaţia rusă, nu este recunoscut în UE, potrivit news.ro.

Meciul Nancy - ŢSKA Moscova era programat duminică, de la ora 17.00, însă formaţia rusă nu a putut ajunge în timp util, în condiţiile impuse de legislaţia sanitară franceză. După mai multe parlamentări care au inclus nu doar cluburile, ci şi EHF, ŢSKA Moscova nu a primit acordul iniţial de a amâna meciul, astfel că un zbor charter dus- întors în aceeaşi zi a fost imposibil de găsit, după cum a precizat formaţia din capitala Rusiei.

Citește și: RAPORT BOMBĂ privind ASASINATUL EXPLOZIV de la ARAD-Angajați MApN ce ar putea face parte din anturajul...

ŢSKA Moscova nu s-a prezentat la meci, iar EHF urmează să anunţe măsurile pe care le va impune în acest caz sau dacă va accepta jucarea partidei la o altă dată. Pe site-ul EHF partida este listată în prezent pentru o confirmare ulterioară.

Legislaţia sanitară din Franţa ar fi impus delegaţiei ruse o carantină de 10 zile, în condiţiile în care jucătoarele şi oficialii sunt vaccinaţi anti-Covid cu Sputnik, vaccin nerecunoscut în Uniunea Europeană.

Într-o altă partidă din grupa B, Kastamonu din Turcia, cu Costică Buceschi pe banca tehnică, întâlneşte Odense Handbold, tot duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.