Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tucker Carlson, declarație controversată la Budapesta: 'Transilvania este în siguranță în mâinile românilor... deocamdată' (VIDEO)

tucker carlson

Celebrul realizator TV american Tucker Carlson (ex-Fox News) s-a aflat zilele trecute la Budapesta. Printre altele, jurnalistul conservator a susținut un discurs în capitala Ungariei și i-a luat un interviu premierului maghiar Viktor Orban.

În discursul susținut la Budapesta, Carlson l-a criticat dur pe ambasadorul SUA în Ungaria pentru presiunile pe care acesta le face asupra guvernului maghiar în favoarea ideologiei LGBT. Jurnalistul american este de părere că Ungaria, ca țară suverană, are dreptul să-și respecte convingerile tradiționale și credințele colective, mai ales că nu este o țară care să vrea să impună și altora propriile idei.

În acest context, Tucker Carlson a ținut să facă și o glumă care a stârnit imediat critici din partea internauților români.

Chiar dacă tot ceea ce ține de Ungaria ți se pare respingător, dacă ești SUA tot nu ar trebui să petreci foarte mult timp hărțuind Ungaria pentru că Ungaria nu hărțuiește pe altcineva. Maghiari au opinii, guvernul maghiar are opinii și chiar dacă nu ești de acord cu ei, trebuie să recunoaști că Ungaria nu își exportă opiniile. Nu dați buzna peste graniță să revendicați teritorii pe care le-ați pierdut după Primul Război Mondial. Asta s-ar putea întâmpla, dar nu se întâmplă acum, oricum. Transilvania e în siguranță în mâinile românilor... deocamdată. Dar este adevărat, aceata nu este o putere expansionistă. Nu este o putere care zdrobește alte națiuni mai slabe cu sancțiuni. Nu este o națiune care exportă ceva urât în restul lumii. Aceasta este o țară preocupată de propria securitate și prosperitate. O țară care îți vede de treburile ei”, a afirmat Tucker Carlson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.