Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă, CĂTRE Iohannis, Cîțu, Cioloș și Ciolacu: Cât o să mai permiteți, prin tăcere și inacțiune, protejarea mafiei pădurilor?

captura youtube
Tudor Chirila

Cântărețul Tudor Chirilă îi atacă pe președintele Klaus Iohannis, pe premierul Florin Cîțu, dar și pe liderii marilor partide din România, după ce doi activiști de mediu și un jurnalist au fost bătuți crunt de hoții de lemne în timp ce filmau un material.

"Dincolo de impactul emotional sporit (pe Mihai Dragolea îl cunosc personal, a regizat documentarul Regii Pandemiei) sunt furios și mă simt îngrozitor să știu că suntem la mâna unei mafii care nu mai are scrupule și nici frică într-o țară scăpată de sub control. Ia ziceți Florin Cîţu Klaus Iohannis Marcel Ciolacu Dacian Cioloş Dan Barna Kelemen Hunor Tánczos Barna Ludovic Orban ce faceți voi CONCRET ca să stopați genul ăsta de linșaje? Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor ce ați legiferat ca să stopați abuzurile forestiere? Cât o să mai permiteți, prin tăcere și inacțiune, protejarea mafiei pădurilor? Ce faceți CONCRET ca oamenii care luptă să demaște jaful ăsta generalizat să nu riște să moară filmând? Bodnar Daniel te etichetez și pe tine pentru că cunosc curajul și lupta ta cu mafioții ăștia.

Ia zi, Lucian Bode. incompetentule și coadă de topor ce ești, că ai două ministere de forță pe mână, dar nu faci decât să execuți ordine, ce te oprește să reformezi ministerul de interne și să îl umpli de oameni care aplică legea? Măcar pe aia strâmbă și șchioapă? Ce?", scrie Tudor Chirilă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.