Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă îi JIGNEȘTE pe români, după ce Viorica Dăncilă a fost demisă: 'Este, în marea lui majoritate, NEEDUCAT și uită repede'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Tudor Chirilă

Viorica Dăncilă a fost demisă, prin moțiune de cenzură, prilej de bucurie pentru adversarii PSD! Tudor Chirilă, unul dintre ei, îi jignește pe români, după votul mobilizator din Parlament. Vedeta PRO TV spune că ”electoratul român este în marea lui majoritate needucat și uită repede”.

Chirilă lansează un atac și la adresa PNL și Pro România, partide care ”nu ar fi atât de sus în scorurile electorale”, dacă ”electoratul ar ține minte oameni și nu ar fi sedus de nume noi de partide sau de "dizidențe" de ocazie”, mai spune fostul solist al trupei Vama Veche.

Citește și: Victor Ponta își ‘toarnă’ foștii colegi din PSD: ‘Am sute de mesaje în telefon’

”A căzut guvernul. Multă lume exultă și așteaptă vremea reformei. Eu aș fi mai rezervat. De acum înainte PSD va plasa în cârca noului guvern rezultatele celei mai incompetente guvernări de după revoluție și va capitaliza electoral. Asta pentru că electoratul român este în marea lui majoritate needucat și uită repede. Uită, de exemplu, că nu cu foarte mult timp în urmă Victor Ponta se afișa cu Liviu Dragnea ca un cuplu care construiește România. Pro România nu este altceva decât o altă aripă a mafiei PSD una care de ceva timp găzduiește cu larghețe "dizidenții" epocii Dragnea. Același electorat cu memoria scurtă uită că PNL este partidul care acum câțiva ani făcea parte din mizerabila coaliție USL. Acum PNL vrea să credem că este pe deplin reformat și are capacitatea de a readuce România către decență. Dacă electoratul ar ține minte oameni și nu ar fi sedus de nume noi de partide sau de "dizidențe" de ocazie, nici PNL, nici Pro România nu ar fi atât de sus în scorurile electorale iar PSD ar fi fost demult istorie. Dar nu suntem la acea maturitate. De aceea sunt sceptic. Sigur că este o veste bună căderea unui guvern incompetent, dar nu aș deschide șampania. Nu atâta vreme cât partidele care se pretind alternativă nu sunt altceva decât un paravan pentru oameni cu aceleași interese - nimic pentru România, totul pentru buzunar.

Citește și: Noi declarații făcute de Dan Barna! ‘ Am votat pentru claritate şi rezolvarea crizei’

Singurul fel în care PSD și ALDE ar putea plăti prețul cât mai corect ar fi alegerile anticipate. Altminteri, vor transforma o guvernare odioasă într-un avantaj electoral. Pentru începând de azi ei nu mai decontează propria corupție și incompetență.

PS. La alegerile europarlamentare românii au votat cu sete anti PSD, nicidecum vreun program sau viziune despre România a partidelor din opoziție. A fost în principal un vot anti-PSD și mai ales anti-Dragnea, în marea lui majoritate.

Citește și: Teodorovici declară! ‘Respectăm votul din Parlament’

Cetățenii României cred că ar trebui să rămâna la fel de vigilenți ca în perioda imediat următoare ordonanței 13. Nu de alta, dar nimeni nu predă puterea doar în urma unei moțiuni de cenzură.

Responsabilitatea "opoziției" este uriașă pentru că o nouă dezamăgire va arunca România într-o agonie și mai mare.”, scrie Tudor Chirilă.

Citește și: Victor Ponta își ‘toarnă’ foștii colegi din PSD: ‘Am sute de mesaje în telefon’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.