Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă, revoltat de decizia PNL: Mesaj dur împotriva unui ministru din Guvernul Cîțu/ VIDEO

F. P.
captura youtube
Tudor Chirila

Tudor Chirilă, cântăreș și activist civic, iese din nou la rampă împotriva liberalilor pe domeniul educației. Acesta critică în termeni duri numirea lui Sorin Cîmpeanu în funcția de ministru al Educației.

„Îmi manifest indignarea şi revolta faţă de numirea traseistului Sorin Cîmpeanu la Ministerul Educaţiei. Sorin Cîmpeanu, care în primul său mandat de ministru al Educaţiei a fost în Guvernul PSD condus de Victor Ponta. De atunci, Cîmpeanu a schimbat trei partide, a fost membru ALDE, apoi Pro România, pentru ca în ianuarie 2020 să devină membru PNL. Deci asta este propunerea de reformă reală care se numeşte ‘România Educată’ a preşedintelui Iohannis. Atât a putut să producă (sic!) ca ministru PNL: un fost ministru PSD? Şi nu că a fost PSD dacă ar fi fost cu adevărat competent. Deşi în general numirile PSD nu pot fi legate de competenţă după cum se demonstrează cel puţin la Educaţie şi în cazul PNL” a fost mesajul lui Tudor Chirilă într-un live pe Facebook.

Artistul a continuat, amintind de OUG care oferea amnistie pentru plagiatori, iniţiată chiar de Sorin Cîmpeanu: „Avem un ministru despre care trebuie să spunem că în 2014 a iniţiat controversata OUG care amnistia plagiatorii introducând o portiţă pentru aceştia, doctorii ar fi putut să renunţe la titlu. Pe bune? Deci excelenţa academică terfelită în mizerie este ceea ce trebuie să aşteptăm noi ca reformă pentru un sistem care se dovedeşte pe zi ce trece că eşuează? Iertaţi-mă că nu pot să fiu coerent, pentru că sunt extrem de nervos vizavi de ce se întâmplă cel puţin la Educaţie”.

După mesajul lui Chirilă, copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a afirmat că, la fel ca o mare parte a societăţii civile, şi el are "o nemulţumire cu privire la prezenţa lui Sorin Câmpeanu în Guvern". Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.