Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader a EXPLODAT, după avizul NEGATIV al CSM pe legile justiției: atac la șefii din justiție

Inquam Photos / Octav Ganea
Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a reacționat imediat după ce a aflat că CSM a dat aviz negativ pe legile justiției. Toader a spus că ”unii nu doresc reformarea justiției” și a mai explicat că șefii din justiție au intrat în ședința CSM cu o hotărâre dinainte luată.

”Sper ca doamna președintă Ghena să-și revină din deruta care a cuprins-o legată de absența mea. Aș vrea să le amintesc că au intrat în ședință cu o hotărâre deja luată, prin poziții exprimate anterior. Eu știam că aceasta este poziția, prin urmare cunoșteam opțiunile dânșilor. Prin urmare, absența mea a fost absolut deliberată din cel puțin două motive: primul e că știam opțiunea dânșilor și doi pentru că eu susțineam proiectul. Am convingerea că argumentele mele aveau valoare zero astăzi, pentru că hotărârea lor era stabilită dinainte.

Prin urmare cunoșteam poziția dânșilor și domnul procuror general a spus că se va da un aviz negativ, vorbind parcă pentru întreg CSM-ul.

Avizul este consultativ, concluzia este că unii nu-și doresc reformarea sistemului, că e bine așa. Dacă e bine așa sau nu e bine așa, dumneavoastră rămâne să apreciați, dar opinia mea este că trebuie reformat și adus în parametrii constituționali”, a declarat Tudorel Toader, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.