Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, despre posibila sancționare a lui Augustin Lazăr privind sintagma 'inculpați de rang înalt': Ordinea de zi este a CSM, nu a dumneavoastră

Ministerul Justitiei
Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, la CSM, intrebat fiind daca va cere sanctionarea procurorului general pentru folosirea sintagmei inculpati de rang inalt, că inainte asteapta sa vada argumentele pro si contra.

"Ordinea de zi este a CSM, nu a dvs. Sa vedem inainte ce se discuta, ce se decide. Eu in repetate rânduri v-am spus intai sa vedem problema, argumentele pro si contra, solutia si apoi ma intrebati la ce ma voi gandi", a declarat Tudorel Toader, intrebat fiind daca va cere sanctionarea procurorului general al României.

Citeste si Augustin Lazăr, declarații de ULTIMĂ ORĂ la sediul CSM. Cum motivează sintagma 'inculpați de rang înalt', care l-a înfuriat pe Tudorel Toader

„DNA este făcută pentru a combate un anume gen de criminalitate, corupția, dar nu la nivel scăzut, ci la nivel de mijloc și înalt. Cel mai adesea, la nivel înalt. Prin urmare, inculpații DNA sunt inculpați de rang înalt”, a explicat, luni, Augustin Lazar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.