Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, despre 'sursele neoficiale' ale lui Predoiu: Nu cred că face parte din categoria 'gura nu-știu-cui adevăr grăiește'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader

Fost ministru al Justiției și fost judecător CCR, Tudorel Toader a comentat joi, la Antena 3, situația neobișnuită generată de afirmația ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, că soţul fostei şefe DIICOT a fost achitat într-un proces în care nu s-a dat încă verdictul.

  • „Nu cred ca declaratia Ministrului Justiției face parte din categoria 'gura nu-stiu-cui adevar graieste'. Un ministru al justitiei ca persoana privata il priveste, ca ministru are numai surse oficiale. Ministrul Justitiei are parghii oficiale in intregul sistem judicar, are relatii institutionale cu profesiile juridice indiferent care sunt acestea, cu grade mai mari sau mai mici de autonomie functionala. Dar toate conexiunile acestea trebuie sa se desfasoare strict in limitele legii. Eu ca ministru n-am auzit, n-am folosit si n-am avut acces la surse neoficiale. Ce face un ministru? Administreaza justitia din tara, ii asigura buna functionare”, a declarat Tudorel Toader.

Întrebat dacă el a știut vreodată un verdict al instanței înainte de pronunțare, fostul ministru a răspuns: „Exclus. De unde să știu?”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.