Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader e pe făraș, după anunțul lui Liviu Dragnea! Și ALDE îl lasă din brațe: 'Întoarcem gestul de politeţe şi lăsăm PSD să decidă'

Mediafax
dragnea toader

Deputatul Varujan Vosganian, preşedintele filialei ieşene a ALDE, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Partidul Social Democrat va fi cel care va decide soarta ministrului Justiţiei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Solicitare urgentă a președintelui Klaus Iohannis! Ordin la nivel național

Întrebat dacă ALDE îi va acorda sprijinul politic ministrului Tudorel Toader, Varujan Vosganian a spus că "răspunsul oficial este cel care ţine de aritmetica, mecanica întregii coaliţii".

Citește și: Ieșire fulgerătoare a lui Augustin Lazăr! Reacție în forță, după interviul difuzat de Antena 3

"PSD a respectat decizia noastră în legătură cu miniştrii noştri. PSD a schimbat unii miniştri, noi am decis ca pe miniştrii noştri să nu-i schimbăm. Singura schimbare pe care am făcut-o a fost între Toma Petcu şi Anton Anton şi a fost doar din motive de sănătate ale celui dintâi. Câtă vreme PSD a acceptat deciziile noastre cu privire la propriii miniştri, noi trebuie să întoarcem gestul de politeţe şi să lăsăm PSD să decidă, pentru că poziţia de ministru al Justiţiei aparţine, în contexul guvernamental, Partidului Social Democrat, ca decizie politică", a răspuns jurnaliştilor Varujan Vosganian.

Citește și: Liviu Dragnea îl torpilează pe Klaus Iohannis! Îl refuză pe șeful statului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că nu este interesat "dacă Tudorel Toader trebuie să rămână" ministru al Justiţiei: "Nu mă interesează. Obiectivele noastre în această campanie nu ţin de Ministerul Justiţiei", a spus preşedintele social-democraţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.