Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, garanții în scandalul momentului: 'Vom găsi soluții. Voi organiza o întrevedere cu primul ministru'

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Ministrul justiţiei, Tudorel Toader, promite că se va găsi o soluţie pentru nemumţumirile angajaţilor din penitenciare, care se consideră discriminaţi pentru că nu intră în categoriile bugetarilor din sectorul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, care beneficiază de creşterile salariale decise prin ordonanţă de urgenţă de către Guvern. Ei acuză lipsa de implicare a ministrului justiţiei, Tudorel Toader, căruia îi cer demisia. Solicitarea o vor face, marţi, chiar, la întâlnirea pe care o au cu acesta, a anunţat preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Sorin Dumitraşcu.

Gigi Becali, declarație SURPRINZĂTOARE: 'E adevărat, nu e frumos ce am făcut'. Cui i-a cerut iertare latifundiarul din Pipera

„Acesta, şi de această dată, aşa cum a făcut şi alte proiecte de act normativ, a refuzat să îşi sprijine subordonaţii. Pentru acest motiv, noi o să cerem, marţi, la întâlnirea pe care o s-o avem cu dânsul, demisia domniei sale. Sigur că nu ne aşteptăm să o facă, dar ca un gest simbolic, vom face acest demers.”, a declarat Sorin Dumitrașcu.

Într-o declaraţie pentru Radio România Actualităţi, ministrul justiţiei, Tudorel Toader, s-a declarat convins că se vor găsi soluţii pentru majorările salariale.

„Personal, am convingerea faptului că vom găsi soluţiile, le vom pune în aplicare şi vom rezolva. Voi organiza o discuţie cu reprezentanţii din ANP, sigur, probabil directorul şi liderii de sindicat, le voi comunica şi marţi şi voi organiza o întrevedere cu primul ministru, eventual şi cu ministrul finanţelor, pentru a identifica resursele financiare de natură să rezolve această problemă”

Ministrul justiţiei, Tudorel Toader, a mai amintit că în acest moment sunt numeroase probleme de rezolvat în sistemul penitenciar, prima dintre ele fiind suprapopularea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.