Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, ieșire furtunoasă: 'Este aproape de necrezut. 11 ani să nu termini un dosar'. Ministrul anunță că se va prezenta în fața Parlamentului

Inquam Photos/Octav Ganea
Tudorel Toader sedinta de guvern

Ministrul Justiției a anunțat, miercuri seară, că va cere Inspecției Judiciare o situație a vechimii dosarelor aflate în fază de urmărire penală, exemplificând printr-un dosar aflat în urmărire penală, care nu a fost finalizat de 11 ani. Tudorel Toader a mai spus că se va prezenta în Parlament.

'Procuroarea lui Dragnea' sare în apărarea lui Kovesi: Mesaj despre amestecul puterii executive în justiţie

"Trebuie să continuăm să depistăm vulnerabilitățile sistemului și să le îndreptăm. Știu și eu faptul că avem la urmărire penală dosar nefinalizat de 11 ani . Este aproape de necrezut. 11 ani să nu termini un dosar, degeaba îl mai termini pentru că el oricum se va prescrie. (...) De la Inspecția Judiciară, voi solicita o situație, că ei au în obiectivele de control, o situație a vechimii cauzelor aflate pe rolul urmăririi penale și îmi voi îndeplini acea obligație de a mă prezenta în fața Parlamentului pentru a prezenta raportul de activitate al Ministerului Public, un fel de stare a justiției pe componenta Ministerului Public", a declarat ministrul Justiției, la Antena 3.

Tudorel Toader a precizat că va avea discuții cu președinții celor două Camere, în legătură cu raportul pe care îl va prezenta în Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.