Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Tudorel Toader între Kovesi, Dragnea și Comisia Europeană Pe când și Legea Răspunderii Magistraților?'

per.ro
Danut Pop

Aflăm de la Tudorel Toader că avem "liber" din partea Comisiei Europene la Legea Grațierii, de parcă această lege ar liniști apele în România. Tot el ne spunecă a abordat și tema MCV ului, discutând despre EVOLUȚIILE RECENTE. Cu toate acestea, nu am fost informați dacă a venit vremea ca raportul MCV să fie ridicat și România să treacă, rapid și categoric, de la stadiul de stat monitorizat la palierul de partener respectat. Probabil ca trebuie sa aibă și Macovei motive să se agite peacolo, construind o imagine negativăRomâniei.

Modulîn care MinistrulJustiției se comportă, ne creează, încontinuare, imaginea de poporsupusșiincapabil. Mai mult, ministrulToader nu ne-a spusnimicînlegatură cu LegeaRăspunderiiMagistraților, unproiect al PER, depusînParlament, toamnatrecută. Ori, dacă are de gândsăfacăcevaconcretpentru a scoateprocurorii din Magistraturăși a le acordastatutul de "Înaltfuncționar public". Acesteasuntdoardouădintreprioritățile din Justiție care artrebuirezolvate de urgență, dar care suntignorate, în mod voit, de cătreMinistrulJustiției. Cu toateacestea, cred căTudorelToader, nu vreasă ii superenicipeKovesi, nicipeDragneadarniciComisiaEuropeană. De aceeaestehaosșinu se aducîmbunătățirile legislative necesare.

O altămasurăcurajoasă din parteaactualeiguvernariar fi introducereaamnistieifiscaleșipenale, doarînacest mod s-artermina cu santajărileșijocurile de culise din Justiție. Dar, atâttimpcâtToadereste un fricos care nu mișcăfărăcomandă, nu vădceschimbărimajorearputea face..., se anunţă într-un comunicat de presă al preşedintelui PER, Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.