Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, luat prin surprindere de poziția lui Iohannis la decizia CCR: 'Eu nu mi-am imaginat asta. Realitatea depășește de multe ori imaginația'

facebook.com
Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, spune că nu şi-a imaginat că preşedintele Klaus Iohannis nu va respecta decizia CCR. ”Realitatea depășește de multe ori imaginația”, afirmă Toader, conform Mediafax.

Tudorel Toader a fost întrebat la Suceava de jurnaliști dacă se poate vorbi despre un stat de drept, în condițiile în care președintele țării nu respectă deciziile Curții Constituționale.

Escaladare fără precedent! Un europarlamentar PSD amenințat cu moartea de reprezentanți ai USR. S-a lăsat cu plângeri la poliție

”Eu după ce s-a pronunțat decizia, sigur că fiind parte în respectivul conflict, o parte în conflict a fost Ministrul Justiției și o parte președintele Republicii (…), eu nu mi-am imaginat că cel mai înalt demnitar în stat nu va respecta decizia Curții Constituționale. Nu uitați un lucru: în Polonia este o mare dezbatere cu activarea articolului 7 din tratat pentru nerespectarea deciziilor Curții Constituționale. Eu mi mi-am imaginat asta, dar vedeți că realitatea depășește de multe ori imaginația”, a răspuns Toader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.