Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, replică ACIDĂ pentru Liviu Dragnea, după ce a fost anunțat că a PIERDUT sprijinul PSD

Ministrul Justiției a anunțat, joi, că nu are ce să-i transmită liderului PSD Liviu Dragnea, care a declarat că PSD nu prea îl mai asumă pe Tudorel Toader, precizând că "fiecare face ceea ce știe și ceea ce crede".

"Nu-i transmit nimic. Fiecare face ceea ce știe și ceea ce crede", a declarat Tudorel Toader, la Palatul Parlamentului.

Anterior, ministrul Justiției anunțase că își va exercita atribuțiile în fruntea ministerului până când numele unui înlocuitor va apărea în Monitorul Oficial. "Eu nu mă consider în război cu nimeni. Îmi fac datoria potrivit legii, potrivit Constituției, de ministru al Justiției, îmi îndeplinesc obligațiile câtă vreme mă aflu pe scaunul de ministru al Justiției. În momentul în care în Monitorul Oficial apar numele și prenumele viitorului ministru al Justiției, îl voi aștepta la minister, îi voi preda sigiliul Ministerului Justiției și îi voi ura succes", a precizat Toader, la România Tv.

Reacția ministrului vine după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, miercuri, că PSD și l-a asumat pe Tudorel Toader ca ministru al Justiției, însă nu știe cât timp se va mai întâmpla asta, precizând că "se pare că PSD-ul nu și-l mai asumă". Anterior, liderul PSD declara că nu va propune ca Tudorel Toader să fie remaniat, dar nici nu se poate opune ca discuția să aibă loc în Comitetul Executiv al PSD. Totodată, premierul poate veni să anunțe în ședință că vrea remanierea ministrului Justiției, a precizat liderul PSD.

Referitor la o posibilă demitere a ministrului Justiției, Viorica Dăncilă a declarat că va lua o decizie după ce va asculta părerea colegilor în ședința Comitetului Executiv al PSD. Premierul a precizat că va prezenta social-democraților evaluarea sa în legătură cu Tudorel Toader.

Senatul a amânat pentru a doua oară plenul în care trebuia dezbătută și votată moțiunea simplă prin care Opoziția cerea demisia lui Tudorel Toader. Motivul a fost la fel ca în plenul de luni neîntrunirea cvorumului necesar desfășurării lucrărilor ședinței.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.