Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader s-a dezlănțuit în Parlamentul European: Nu ne vom abate de la principiile statului de drept

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader

Tudorel Toader a declarat, miercuri, în Parlamentul European, la Comisia LIBE, că se dorește o Președinție bazată pe strânsă colaborare și că România, în acest mandat, nu se va abate de la principiile generale directoare, adică respect față de valorile comune, față de statul de drept.

„Dorim o președinție bază pe strânsă colaborare, o președinție bazată pe rezultate în sensul prooectelor preconizate pe care le avem pe rol. Nu ne vom abate de la principiile generale directoare: respect față de valorile comune, față de drepturile și libertățile fundamentale, față de statul de drept, respectând tradișiile și sistemele juridice diferite ale statelor, continuăm consolidarea încrederii reciproce, între sistemele de justiie din statele de membre”, a declarat ministrul Justiției, la Bruxelles, conform Mediafax.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, și ministrul de Interne, Carmen Dan, sunt audiați, miercuri, în Comisia LIBE a Parlamentului European, pentru a prezenta prioritățile Președinției României la Consiliul UE în domeniile justiție și afaceri interne.

România a preluat, oficial, în luna ianuarie, Președinția Consiliului UE. Cu acest prilej, a fost organizată la Ateneul Român o ceremonie la care au fost invitați liderii europeni.

Citește și: Florin Piersic a RĂBUFNIT și aruncă acuzații GRAVE: Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.