Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader se spală pe mâini după modificarea Codurilor penale: 'N-am fost, n-am participat, n-am zis nici da, nici nu'

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader spate

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a reacționat vineri după modificările Codurilor penale! Acesta spune că proiectele de lege au plecat de la Ministerul Justiției fiind puse în acord cu deciziile CCR și că nu știe de modificările ulterioare făcute în Comisia Iordache. „Este opera și compunerea dânșilor”, a spus Toader.

„Eu am declarat și sunt convins de următorul lucru: că fiecare trebuie să ne cunoaștem și să ne respectăm competențele. De la Ministerul Justiției a plecat proiect de lege pentru punerea de acord a Codului de Procedură Penală cu deciziile CCR. Nimic mai mult, nimic mai puțin. A plecat proiect de lege de punere de acord a codului penal cu directiva privind confiscarea extinsă, punerea de acord a CPP cu directiva privind prezumția de nevinovăție.

Toader, prima reacție la condamnarea lui Dragnea: Mulți sunt condamnați în primă instanță și după aceea achitați

Ulterior, la Parlament, la Comisia Specială, că proiectul nostru a fost modificat, evident, vă vor răspunde dânșii, nu eu...La care nici n-am fost, nici n-am participat, n-am zis nici da, nici nu...este opera și compunerea dânșilor...Eu nu pot să răspund pentru ce și cum au făcut alții.

E ca și cum ați întreba pe cineva din comisie de a făcut...să ne cunoaștem atribuțiile, competențele, să le respectăm, iar dumneavoastră să judecați după ce facem sau nu facem.”, a spus Tudorel Toader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.