Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader spune că Lia Olguța Vasilescu este VINOVATĂ pentru AMENDA de 3 milioane de euro: 'Ea s-a opus și proiectului de lege!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Guvern Tudorel Toader

Pentru prima dată de la aderarea europeană, România a fost condamnată de Curtea de Justiție a UE să plătească sancțiuni pentru netranspunerea legislației europene în legislația românească. Trei milioane de euro trebuie să plătească România pentru că nu a transpus în legislație o directivă legată de combaterea spălării banilor și a finanțării terorismului.

Tudorel Toader a fost arătat cu degetul, fiind indicat ca unul dintre vinovații pentru amenda pe care România trebuie să o plătească. Însă, fostul ministru al Justiției explică, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, cine nu l-a lăsat să dea OUG pentru ca România să scape: Lia Olguța Vasilescu, cea care a fost ministru al Muncii.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Orban! Demersul făcut azi: Plângere pentru a obliga Executivul să dubleze alocațiile copiilor!

”Nu aveți gândire politică", mi-a spus Lia Olguța Vasilescu atunci când s-a opus adoptării OUG pentru transpunerea Directivei privind spălarea banilor. De altfel, ea s-a opus și proiectului de lege!”, a precizat Tudorel Toader pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.