Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudose, lovituri în rafală pentru Dragnea: Eu nu am tăiat porcul cu nimeni de la SRI, nu am cărat sticle de vin

tudose dragnea

Premierul Mihai Tudose vorbește despre relația sa cu serviciile, după ce a fost acuzat în mai multe rânduri că ar fi „omul SRI”. Tudose îl atacă pe Liviu Dragnea, făcând referire la informațiile că liderul PSD tăia porcul alături de liderii SRI și le căra sticle de vin. Anterior, Tudose sugerase că Dragnea nu o lasă pe Carmen Dan să demisioneze.

Vezi și: Un medic nutriționist șochează: Mâncarea bogată în grăsimi nu îngrașă/ STUDIU

„Eu m-am cam săturat, Eu nu am tăiat porcul cu nimeni de pe acolo, nu am fost în vie, nu am cărat sticle de vin pentru nimeni de pe acolo. Haideți să ne hotărâm, dacă SRI și SIE sunt nocive, haideți să le închidem. 'A, nu , clar are dubla comandă.' Relația cu serviciile este excepțională. O dată pe săptămână am obligația să relaționez, măcar pe linie instituțională”, a declarat Tudose.

Vezi și: 12 lucruri ciudate care se întâmplă în corpul tău când este foarte frig

Premierul s-a referit și la faptul că are un doctorat de la Academia SRI, cu introduce semnată de Coldea. „'Dom'le, a făcut școala acolo. Haideți să închidem școala. Școala e jumătate pentru civili. Sunt și jurnalisti acolo. Asta nu inseamna ca te racoleaza. Am fost prima promotie. Coldea și Maior mi-au fost profesori. Nu am avut o relatie speciala. Depinde ce intelegeti prin speciala. Ei au venit, au predat, lor le-am prezentat lucrarea. Nu inseamna ca sunt dusman cu ei, nu sunt prieten cu ei. Am facut un doctorat acolo, nu in panselute, ci in securitate nationala. Am facut-o pentru mine. Nu m-a racolat nimeni nici pe mine, nici pe altii”, a mai precizat Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.