Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudose:Trade Winds,eveniment extrem de important;100 de mari firme americane vin în România pentru business, nu pentru turism

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose transpiratie

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, că "Trade Winds" reprezintă un eveniment important pentru România, având în vedere prezenţa a 100 de mari firme americane care vin "pentru a face business". "Mâine începe un eveniment extraordinar de important şi de aşteptat, pregătit intens de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, 'Trade Winds', 100 de firme americane mari vin în România nu în vizită de curtoazie sau pentru turism, ci pentru a face business în România, adică vin şi să rămână", a declarat Mihai Tudose în deschiderea şedinţei de Guvern.

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, a precizat că "Trade Winds" reprezintă cel mai mare eveniment organizat de Departamentul de Stat american pentru internaţionalizarea companiilor din SUA. "Avem peste 130 de companii care vor sosi în România. Noi am făcut şi un raport neoficial cu investiţiile Statelor Unite în România şi se pare că în realitate sunt mult mai aproape de Top 5, o să prezentăm mâine acest aspect. Şi suntem foarte bine organizaţi din toate punctele de vedere", a declarat Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.