Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tulpina Delta face ravagii în Brăila: Doi pacienți au murit, iar 8 sunt la Terapie Intensivă

Facebook
terapie intensivă

Două decese din cauze asociate COVID-19 au fost înregistrate în judeţul Brăila de la începutul acestei săptămâni, perioadă în care numărul pacienţilor spitalizaţi a ajuns la 25, opt fiind internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă, potrivit informaţiilor prezentate, joi, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Cele două decese din cauze asociate COVID-19 au fost înregistrate la un pacient din localitatea Vărsătura şi la unul din municipiul Brăila, de la începutul pandemiei fiind înregistrate 716 decese, scrie agerpres.ro.

Numărul total al persoanelor confirmate oficial cu SARS-CoV-2 la Brăila, de la începutul pandemiei, a ajuns la aproximativ 13.000, dintre care 324 de cazuri au fost din alte judeţe.

Conform centralizărilor de la nivel judeţean, numărul persoanelor aflate în carantină la domiciliu este de 469, iar al celor în izolare la domiciliu de 25.

În judeţul Brăila au fost vaccinate în total împotriva COVID-19, cu cel puţin o doză de ser, 100.878 de persoane, dintre care 53.983 de persoane au schema completă de vaccinare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.