Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tunisianca Ons Jabeur, prima finalistă la Wimbledon

Facebook Ons Jabeur
Ons Jabeur

Tunisianca Ons Jabeur, numărul 2 mondial, este prima finalistă a ediţiei din acest an turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce a trecut joi de germanca Tatjana Maria (103 WTA) în trei seturi, 6-2, 3-6, 6-1, potrivit Agerpres.

Ons Jabeur va juca în finală cu câştigătoarea meciului dintre românca Simona Halep (locul 18 WTA, cap de serie numărul 16) şi kazaha Elena Rîbakina (23 WTA, cap de serie numărul 17).

Jabeur a devenit în această săptămână prima jucătoare de tenis arabă care accede în semifinalele unui turneu de Mare Şlem. În vârstă de 27 de ani, Jabeur a atins în 2021 sferturile de finală la competiţia londoneză. În acest sezon, ea a sosit la Wimbledon fără niciun eşec pe iarbă, după ce a cucerit titlul la Berlin şi a trecut apoi de primele patru tururi la All England Club fără să cedeze niciun set, în mai puţin de cinci ore petrecute în total pe teren.

Tatjana Maria, numărul 103 mondial, care va împlini 35 de ani luna viitoare, mama a două fetiţe, nu reuşise să depăşească până în prezent turul al treilea la turneele de Grand Slam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.