Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TUPEU Bercea Mondial vrea să fie liber! CE a făcut

bercea

Potrivit judecătorului Liliana Oprea, şefa Secţiei Penale a Tribunalului Olt, judecarea acestei cereri a interlopului a fost amânată pentru 1 iulie, deoarece Bercea nu a fost adus la Slatina de la locul de detenţie. În plus, Bercea a mai depus o solicitare la instanţa olteană prin care solicită revizuirea cauzei în care a fost condamnat pentru tentativă de omor calificat, după ce şi-a înjunghiat un nepot. Şi judecarea acestei cauze a fost amânată de magistraţi pentru data de 10 iulie. De asemenea, o altă solicitare a lui Bercea se referă la aplicarea legii mai favorabile, după intrarea în vigoare a noului Cod Penal.

În luna mai, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, la opt ani şi nouă luni de închisoare cu executare, în dosarul în care acesta este acuzat că şi-ar fi înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011, decizia fiind definitivă. Potrivit deciziei Curţii Supreme, Sandu Anghel a fost condamnat la opt ani şi nouă luni de închisoare pentru tentativă de omor calificat şi opt luni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pedepsele au fost comasate, Bercea urmând să o execute pe cea mai grea, respectiv de opt ani şi nouă luni de închisoare. De asemenea, instanţa i-a interzis lui Sandu Anghel unele drepturi, pe o durată de doi ani şi şase luni după executarea pedepsei.

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, a fost condamnat, prin aceeaşi decizie, la cinci ani şi trei luni de închisoare cu executare şi doi ani interzicerea exercitării drepturilor. Totodată, instanţa a respins ca nefondat recursul declarat de soţia lui Bercea Mondial, Fănica Anghel, zisă Stela, împotriva deciziei de condamnare la un an de închisoare cu executare, pentru instigare la mărturie mincinoasă şi mărturie mincinoasă. Bercea Mondial a fost arestat preventiv în 20 februarie 2011, pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat nepotul, pe Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care în urma incidentului a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.