Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tupeu de interlop: Ce a putut spune bestia care a tăiat cu sabia un poliţist

www.realitatea.net
polițist tăiat interlop

Tupeu fără margini al interlopului care a distrus pur şi simplu viaţa unui poliţist pe care l-a tăiat cu sabia. Alexandru Huţuleac l-a tăiat cu sabia pe poliţistul Dan Ciprian Sfichi, iar acum încearcă să-i convingă pe oamenii legii că a făcut o confuzie. Potrivit unei comunicat trimis de Ionel Costel Prelipcean, membru al familiei lui Alexandru Huţuleac, presei locale, interlopul a crezut că este atacat de „rivalii” care încearcă să-l omoare, conform monitorulsv.ro.

Citeşte şi: Caz REVOLTĂTOR Un bătrân de 93 de ani a fost VIOLAT de doi MINORI și un tânăr de 21 de ani

Huţuleac susţine că în nefericita dimineață a zilei de 5 decembrie poliţiştii n-au respectat procedurile. În comunicatul tansmis de familia lui Alexandru Huţuleac se arată că acesta regretă enorm ceea ce s-a întâmplat și se roagă neîncetat pentru sănătate și putere pentru Dan Ciprian Sfichi și membrii familiei sale.

Citește și: Un GREU al jurnalismului de investigație „eliberează” o adevărată BOMBĂ! O nouă fotografie cu CRIMINALA de la metrou! „Nu pot furniza alte informații”

Tânărul poliţist a fost la un pas de moarte și are leziuni extrem de grave, despre care e greu de spus dacă se vor vindeca complet ori dacă acesta nu va rămâne cu sechele. "Ironia sorţii face ca cei doi, Alexandru Huţuleac şi Dan Ciprian Sfichi, să se cunoască şi să îmbrăţişeze aceeaşi pasiune a sportului, cea a culturismului. Cu aproximativ două-trei zile înainte de a se produce incidentul nefericit, Huţuleac Alexandru a primit ameninţări cu moartea şi cu violenţă asupra familiei şi asupra locuinţei sale. În tot acest timp, Huţuleac Alexandru nu a ştiut că la uşă se află poliţia, ci a crezut că este atacat şi familia sa este pusă în pericol.

Citește și: A ieșit la iveală! Oamenii au intervenit când Magdalena Șerban a împins prima fată! Cum s-a scuzat asasina – acuze dure la adresa tinerei

Mai arătăm că era întuneric beznă, nu era lumină, nici în încăpere şi nici afară nu era o sursă de lumină, nu s-a putut vedea nimic. Împrejurare în care în tot acest timp el a crezut că la uşa sa sunt persoane care vor să-i pună viaţa în primejdie şi să-i pună în pericol familia", susțin membrii familiei. Din punctul de vedere al membrilor familiei Huțuleac, "evenimentul nefericit putea fi evitat dacă procedurile şi tacticile, în cazul percheziţiilor, erau pe deplin respectate. La această situaţie a contribuit şi lipsa echipamentului".

Polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale exclud varianta ca Huțuleac să nu fi auzit de mai multe ori strigătele „Poliția, deschide”. Mai mult, în propunerea de arestare a DIICOT se susține că Alexandru Huțuleac a strigat la poliţiști „nu rupeţi ușa”, însă nici nu a deschis. A urmat intrarea în forţă a trei poliţiști în interior. În secunda următoare, Dan Ciprian Sfichi, care nu avea cască de protecție, a fost lovit cu sabia direct în cap, de sus în jos, suferind o leziune teribilă.

Citește și: Primăria Capitalei REACȚIONEAZĂ! Ce spune referitor la crima de la Dristor

În comunicatul familiei lui Huțuleac se mai arată că acesta și-a întemeiat o familie și are un copil în vârstă de 3 ani, care era în casă în dimineața zilei de 5 decembrie. Trezit din somn, la 6.00 dimineață, Huțuleac nu ar fi realizat ce se întâmplă și a comis fapta pe care o regretă acum. După atacul din 5 decembrie, Huţuleac va răspunde penal pentru infracţiunile de ultraj cu referire la tentativă de omor calificat, constituirea unui grup infracţional organizat, efectuarea de operaţiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, trafic de persoane și loviri sau alte violenţe, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.