Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tupeu de parlamentar: 'Gabriel Oprea avea dreptul şi la trupe antitero'

gabriel oprea

Scandalul coloanelor oficiale în care este implicat liderul UNPR, Gabriel Oprea trece la un alt nivel. Una dintre colegele de partid ale fostului vicepremier a şocat prin declaraţiile ei. Senatorul UNPR Florina Jipa sustine nevinovatia presedintelui formatiunii, Gabriel Oprea, inaintea votului din Senat in cazul cererii DNA de urmarire penala pentru abuz in serviciu. Jipa este de parere ca Oprea detine secrete pe care nu o sa le impartaseasca nici magistratilor.

Citeşte şi: BOMBĂ PSD şi UNPR s-au înţeles şi urmează să semneze protocolul

"Ce ma intriga pe mine: De ceva timp, prezumtia de nevinovatie s-a transformat in prezumtie de vinovatie, un lucru care este foarte grav. Am avut Coduri mult mai bune. In privinta dlui Oprea, cele 14 volume nu reprezinta nimic legat de infractiunea de abuz in serviciu, contin alte lucruri. Toti ministrii de Interne au beneficiat de ce a beneficiat si dansul. Mai mult, dansul avea niste calitati in plus, era viceprim-ministru pe probleme de siguranta nationala. Dansul trebuie sa pastreze secretul si probabil nu o sa-l impartaseasca nici in fata magistratilor.

Vezi şi: Prima retragere din cursa prezidenţială în Statele Unite

Se face o confuzie voita intre ce inseamna o coloana oficiala si ce facea dansul. Dansul avea dreptul la ceva de care n-a uzat niciodata: si la persoane din trupele antitero, care sa il insoteasca. Acest lucru nu l-a facut. Infractiunea aceasta nu subzista", a declarat Jipa, in plenul Senatului Romaniei.

Vezi şi: Ucraina spune că se pregătește de un război cu Rusia: Riscul a crescut

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.