Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turbulențe la Primăria Capitalei (surse)

ASSMB
ASSMB

Nici nu începuse bine anul 2022 și neobosita consilieră a primarului capitalei, doctorița ortoped, Silvia Terinte, și-a găsit un aliat nesperat în lupta sa pentru extinderea influenței în spitale din subordinea ASSMB, în persoana Laviniei Coțofană. Deși majoritatea acțiunilor ofensive întreprinse de aceasta nu au ajuns la rezultatele așteptate, Terinte nu a abandonat lupta și s-a orientat către identificarea unui aliat în cruciada având la bază motive personale puternice.

Lavinia Coțofană, un alt personaj care a urzit nenumărate intrigi și scenarii doar-doar ajunge într-o poziție de manager de spital, s-a alăturat Silviei Terinte după ce a renunțat și la cei mai recenți aliați din USR, viceprimarul Tomescu și Oana Sivache, de care s-a descotorosit în aceeași manieră ca precedenții, dintre care enumerăm pe Daniela Blându, Victor Costache sau Mihai Lupușor.

Pe finalul lunii ianuarie, relatează surse din cadrul primăriei generale, pe adresa de e-mail a cabinetului primarului s-a primit foarte matinal o “anonimă” care denunța presupuse abuzuri și delapidări realizate de către managerul de la spitalul “Alexandru Obregia”, Adrian Țibârnă. Cu o operativitate maximă, consiliera primarului, Silvia Terinte, a preluat “anonima” și a inițiat demersuri pe lângă corpul de control al primarului pentru realizarea deîndată a unui control care să se finalizeze cu demiterea managerului. Acest modus operandi a fost, cel mai probabil, inspirat de către Lavinia Coțofană, aceasta câștigându-și o notorietatea pe baza faptului că a sustras numeroase documente cu care a lucrat în virtutea atribuțiilor de serviciu pe care, mai apoi, le-a folosit pentru a depune plângeri.

Față de mișcările agresive de poziționare realizate de Silvia Terinte, persoane din mediul primăriei generale speculează faptul că aceasta, cel mai probabil, se bazează pe un sprijinul unei instituții, în condițiile în care aceasta nu respectă atribuțiile postului ocupat, pretențiile sale vizând nici mai mult nici mai puțin decât preluarea controlului pe tot ce înseamnă zona medicală a Primăriei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.