Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcescu acuză posibila fradă electorală dirijată de Gabriel Oprea

turcescu

În ultimul timp jurnalistul Robert Turcescu a început o adevărată cruciadă împotriva UNPR. El insinuează că la alegerile de anul viitor am putea asista la o fraudă prin care UNPR să ajungă la 10% din voturi.

Prezent într-o emisiune la B1TV el a făcut un anunț cel puțin ciudat: „Să nu ne mire dacă la anul, din butoane –  că nu contează cine votează, contează cine numără voturile – face UNPR-ul 10%. Practic, jurnalistul insinuează că am putea avea parte de o posibilă fraudă la alegeri.

Turcescu crede că din acest registru fac parte şi mesajele UNPR despre numărul mare de votanţi: „Ni se tot spune, milionul de membri, ca să fim pregătiţi”.

Fostul prezentator a insinuat chiar că presa s-ar fi înregimentat sub comanda lui Oprea:O televiziune de stiri s-a „inscris” in UNPR. Ghici care! , a scris Turcescu pe Facebook, fără a nominaliza, dar excluzând B1 TV la care este tot mai des invitat şi Digi 24 care păstrează o linie neutră, rămân doar Antena 3 şi Realitatea TV .

Aceeşi înregimentare o insinează Turcescu într-o poezie publicată pe Facebook: S-a dat in presa ordin de zi pe unitate /Sa fie Generalul cel mai iubit ales /Si scrie fiecare cum stie si cum poate /Ca e minunea lumii, ca a facut, c-a dres /Il iau pe la talk-showuri, il mingiie pe frunte / Se-nfig sa-i cinte-n struna, il urca sus, pe val… In asta vreme tara priveste adormita / Tac ziaristii mucles si tremur ca piftia

Turcescu a nominalizat în versuri şi guvernul garnisit cu membrii UNPR: „Cu Miki la Finante, Justitie- Nicolicea
Si, poate, doamna Minca in fruntea Dezvoltarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.