Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erdogan păstrează un as în mânecă - Turcia nu a dezvăluit încă toate elementele pe care le deţine în cazul Khashoggi

middleeasteye.net
Jamal Khashoggi

Turcia nu a dezvăluit încă toate elementele pe care le deţine în investigaţia privind uciderea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi în consulatul ţării sale din Istanbul, a avertizat vineri preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, relatează AFP prewluată de Agerpres.

"Nu am dat încă toate elementele pe care le avem", a declarat şeful statului turc în cursul unui interviu pentru canalul de televiziune A-Haber.

Uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi la 2 octombrie în consulatul Arabiei Saudite din Istanbul a provocat indignare la nivel mondial şi a afectat profund imaginea monarhiei saudite, în special a prinţului moştenitor Mohammed bin Salman.

Khashoggi, care lucra pentru cotidianul Washington Post şi al cărui corp nu a fost încă găsit, a fost un critic feroce al prinţului saudit supranumit "MBS" şi care neagă orice implicare în acest caz.

După ce a negat iniţial crima, Riadul a prezentat câteva versiuni contradictorii şi susţine că jurnalistul Khashoggi a fost ucis într-o operaţiune în care nu a fost implicat regimul saudit.

Dar Ankara "este hotărâtă să aducă acest caz în faţa justiţiei internaţionale", a subliniat Erdogan, cerând SUA să analizeze această situaţie.

Săptămâna trecută, preşedintele american Donald Trump a ignorat apelul Congresului de a se pronunţa asupra rolului "MBS" în acest caz de asasinat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.