Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turist cu plăcuțe de înmatriculare de tip 'suedez', scos din trafic de polițiști. Numărul care i-a adus necazuri bărbatului

focuspress
masina cu placute de inmatriculare neconforme

Proprietarul unui bolid de lux a rămas fără plăcuțele de înmatriculare, fără certificat de înmatriculare și s-a ales și cu amendă după ce a blocat, marți, calea de acces într-o parcare din zona Summerland din stațiunea Mamaia.

„Astăzi, 10 august, în jurul orei 11.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat, pe strada Caraiman din municipiu, un autoturism, care avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare neconforme cu standardele în vigoare. Conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 435 de lei, totodată fiind aplicată măsura tehnico-administrativă, respectiv reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare”, potrivit polițiștilor constănțeni, notează Focuspress.ro.

De asemenea, barbatul a fost sancționat, iar amenda se încadrează între 580-725 lei, plus trei puncte penalizare și ridicarea autoturismului, pentru parcare neregulamentară.

Bărbatul fusese oprit de două ori de către agenții de Poliție Rutieră fiind avertizat să își dea jos plăcuțele de înmatriculare ale mașinii.

Autoturismul este înmatriculat în Marea Britanie iar șoferul are domiciliul tot în Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.