Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI: Șumudică ar fi încercat să-i convingă pe jucători să boicoteze meciul cu Steaua

Marius Sumudica

Joi noaptea, Șumudică i-ar fi întărâtat pe jucători să boicoteze partida cu liderul.

Calificarea Astrei în primăvara europeană a tensionat și mai mult situația din tabăra giurgiuveană, unde Marius Șumudică a rămas și ieri ferm pe poziție, la fel cum anunțase și imediat după remiza cu Roma: vrea să plece, nemulțumit de condițiile și de felul în care e tratată echipa de către patronat.

O discuție între antrenor și președintele Dani Coman n-a adus nicio lămurire, prăpastia pare imposibil de acoperit. "Sunt șanse sub 10 la sută ca Șumudică să mai stea", sună și evaluarea realistă dinspre Astra.

La ora actuală, clubul ar mai avea o datorie de 40.000 de euro la antrenor și alți 45.000 de euro la restul staff-ului. Șumi ar fi propus ca suma respectivă, adică totalul de 85.000 de euro, să fie scăzută din clauza de 150.000 de euro, pe care ar trebui s-o achite ca să poată pleca imediat în Turcia, la Gaziantep.

Citește și: România va debuta contra Ungariei în grupa principală la EURO 2016 la handbal feminin

Astra a refuzat trocul, iar mesajul dinspre patronul Ioan Niculae a fost clar: "Dacă vrei să renunți la contract, achiți tu cei 150.000 de euro și rămâne în picioare datoria de 85.000 de euro, pe care o vom plăti atunci când vom avea disponibilități financiare".

Totul s-a transformat acum într-un război al nervilor. Iar pe Niculae l-ar fi enervat inclusiv un episod petrecut în vestiarul "Arenei Naționale", după calificarea de joi seara.

Povestesc martori oculari: "La un moment dat, Șumudică a început să-i întărâte pe jucători, cerându-le să adopte o poziție radicală la derby-ul cu Steaua pentru a forța mâna conducerii. «Băi, ia hai să nu ne prezentăm duminică! Noi facem minuni, iar ăștia din club continuă să-și bată joc de noi și să nu ne respecte. Ar trebui să nici nu jucăm cu Steaua!»", anunță gsp.ro.

Informația ar fi ajuns repede la Niculae, de unde și un plus de înverșunare în relația cu Șumi, pe care Astra îl ține acum în șah, cu riscul de a compromite pregătirea ultimelor partide interne din 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.