Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul ATP de la Rio de Janeiro a fost perturbat de ploaie, pentru a doua zi la rând

tenis

Turneul masculin de tenis de la Rio de Janeiro, de categoria ATP 500, dotat cu premii în valoare totală de 1.660.290 de dolari,a fost perturbat de ploaie vineri, pentru a doua zi la rând, toate meciurile din sferturile de finală fiind amânate pentru sâmbătă, informează AFP.

Precipitaţiile abundente, care au făcut numeroase victime în mai multe regiuni ale Braziliei în ultimele săptămâni, s-au abătut în ultimele două zile şi asupra metropolei Rio de Janeiro.

Partida dintre Matteo Berrettini, numărul 6 mondial, şi Thiago Monteiro (106 ATP), cel mai bun jucător brazilian, prevăzut joi în optimile de finală, a debutat vineri la prânz, dar a fost întreruptă apoi la scorul de 6-4, 6-7 (6/8), 4-3 în favoarea italianului. Jocul s-a reluat în cursul serii şi s-a încheiat cu victoria lui Berrettini, care a câştigat cu 6-3 setul decisiv.

Tot vineri, spaniolul Carlos Alcaraz, cap de serie numărul 7, a dispus cu 6-7, 7-5 (7/1) de argentinianul Federico Delbonis. Şi acest meci a fost întrerupt, în primul set, la 5-4 în favoarea ibericului, dar apoi a fost reluat, fiind câştigat de Alcaraz, care îl va avea ca adversar în sferturile de finală pe Matteo Berrettini.

Tot sâmbătă urmează să se dispute şi celelalte trei meciuri din sferturile turneului brazilian: Diego Schwartzman (Argentina/N.3) - Pablo Andujar (Spania), Fabio Fognini (Italia) - Federico Coria (Argentina) şi Francisco Cerundolo (Argentina) - Miomir Kecmanovic (Serbia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.