Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul de tenis de la Auckland a fost anulat din cauza Covid-19

antena3.ro
tenis

Ediţia din 2021 a turneului de tenis de la Auckland a fost anulat din cauza dificultăţilor de organizare legate de pandemia de coronavirus, au anunţat, marţi, organizatorii competiţiei, citaţi de AFP.

Turneul neozeelandez pe suprafaţă dură se desfăşoară, la feminin şi masculin, în mod obişnuit la începutul lunii ianuarie şi serveşte drept pregătire pentru turneul de Mare Şlem Australian Open, care îi urmează. Turneul de la Auckland a atras mari nume în ultimii ani, între care învingătoarea din 2020, Serena Williams, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu trage un mare semnal de alarmă: Pandemia va face ravagii în rândul populaţiei dacă nu se iau măsuri urgente

Directorul turneului Karl Budge a explicat că această criză legată de Covid-19 a creat un climat de incertitudine, făcând organizarea un eveniment atât de complex irealizabilă.

"Noi suntem, desigur, teribil de trişti să anunţăm această informaţie, dar securitatea trebuie să fie prioritatea noastră", a subliniat responsabilul neozeelandez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.