Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turneul Final Four al Cupei României la handbal masculin a rămas, temporar, fără gazdă

dinamo handbal

Clubul HCDS Constanţa a informat, miercuri, FR Handbal că nu va găzdui Turneul Final Four la handbal masculin, programat în 15-16 august, invocând posibilitatea disputării meciurilor fără spectatori, ceea ce nu ar fi "un spectacol sportiv extraordinar", potrivit news.ro.

FR Handbal a cerut, miercuri, un răspuns oficial din partea HCDS Constanţa, echipă calificată la Turneul Final Four, şi care era gazda oficială încă de la prima programare, în luna aprilie. Pandemia a schimbat planurile, iar FR Handbal a reprogramat Turneul F4 pentru 15-16 august, anunţând Constanţa drept gazdă.

”Am declinat astăzi organizarea Turneului Final 4 al Cupei României, având în vedere că este foarte probabil ca meciurile să se joace fără spectatori. Am sperat să găzduim turneul în aprilie, atunci când ar fi fost un spectacol sportiv extraordinar pentru suporterii noştri”, a declarat Rudi Stănescu.

În această situaţie, FR Handbal trebuie să găsească o nouă gazdă.

Citește și: Mita cerută de directorul Unifarm unei societăți pentru achiziția de măști și combinezoane a fost de 760.000 de euro - Ionel și-ar fi pus un subaltern să mintă

HCDS Constanţa, care va juca în semifinalele F4 cu deţinătoarea trofeului, Poli Timişoara, a mai precizat că trofeul rămâne un obiectiv. În cealală semifinală se vor duela Dinamo Bucureşti şi CSM Bacău.

HCDS Constanţa are drept de joc în viitorul sezon şi în Cupa EHF (fosta Challenge Cup), dar a cerut upgrade în competiţiile continentale şi aşteaptă răspunsul EHF privind o eventuală participare în European Handball League (fosta Cupa EHF).

Revenind la faza finală a Cupei României, nici competiţia feminină nu are o gazdă desemnată pentru F4, tot în luna august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.