Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tururi ghidate şi concerte la Teatrul Nottara, pe 18 mai, la 'Noaptea muzeelor'

teatrul nottara

Teatrul Nottara participă pe 18 mai la ''Noaptea muzeelor'' cu trei evenimente separate, grupate sub numele "Noaptea albă la Nottara - ediţia a II-a", potrivit Agepres.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, AGERPRES, evenimentele debutează cu o serie de tururi ghidate, în intervalul orar 20,00 - 24,00, în expoziţia "Origini / Repere - o călătorie în istoria Teatrului Nottara", ce documentează perioada 1942-1983 şi punctează etapele importante de dezvoltare şi de evoluţie ale Teatrului Nottara.

"Este o călătorie în timp, prin care ne întoarcem la contextul socio-istoric al epocii în care s-a născut ideea construirii acestei clădiri, planurile pentru care era destinată iniţial, cum s-a transformat de-a lungul unei epoci complicate şi sub mai multe regimuri politice. Este un proiect inedit în spaţiul teatral românesc, al cărui scop este să facă mai bine cunoscută istoria clădirii de pe Bulevardul Magheru şi povestea Teatrului Nottara", precizează sursa citată.

În cadrul tururilor ghidate participanţii vor vizita şi o parte din culisele teatrului şi vor putea descoperi astfel mecanisme şi mistere din spatele scenei.

De la ora 1,00, la Sala "Horia Lovinescu" va concerta trupa Kadjavsi, iar de la ora 2,00, Cristina Juncu îşi va delecta publicul cu muzica pe care a creat-o pentru diferite spectacole, într-un concert care va avea loc la Sala "George Constantin".

Intrarea este liberă la toate evenimentele, în limita locurilor disponibile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.