Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ţuţuianu: Am cerut SRI un raport complet privind procedura de achiziţie a contractului SII Analytics

Inquam Photos / Octav Ganea
adrian tutuianu inquam

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Adrian Ţuţuianu, a declarat, marţi, că a cerut Serviciului Român de Informaţii un raport complet privind procedura de achiziţie publică derulată de instituţie prin care a fost adjudecat contractul SII Analytics, în valoare de 31,5 milioane de euro.

"Am adresat o scrisoare conducerii SRI şi am cerut un raport complet privind procedura de achiziţie publică derulată de SRI prin care a fost adjudecat un contract de servicii informatice de către firma Siveco în asociere cu Nova tech Integrated Solution SRL. Este vorba de contractul SII Analytics, în valoare de 31,5 milioane de euro", a afirmat Ţuţuianu după şedinţa comisiei, conform Agerpres.

Ţuţuianu a precizat că membrii comisiei verifică dacă această procedură de achiziţie s-a desfăşurat legal. "Ne-am propus să verificăm dacă această procedură de achiziţie s-a desfăşurat în conformitate cu dispoziţiile legale, care a fost procedura de achiziţie utilizată şi criteriul de adjudecare a acestui contract. Asta pornit tot de la faptul că presa a scris pe acest subiect şi s-au făcut numeroase speculaţii pe această temă", a adăugat Ţuţuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.