Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TVR, cu paşi repezi spre insolvenţă. Se anunţă CONCEDIERI masive

tvr

TVR este într-o situaţie dificilă din punct de vedere financiar, iar soluţia luată în discuţie este, în prima fază, intrarea în insolvenţă. Avocatul Remus Borza a anunţat, la Antena 3, că i s-a propus preluarea TVR pentru a o trece „prin purgatoriul insolvenței”, care, în opinia lui, este singura soluție.

Borza a afirmat că 3500 de angajați sunt prea mulți la TVR. Astfel, procedura insolvenţei ar urma să vină la pachet cu o serie de concedieri. Avocatul a prezentat comparativ date financiare pentru Antena 1, Pro TV și TVR, precum și date de audiență. Acesta a dat de înțeles că numărul de angajați optim va fi ca cel de la televiziunile private: 400 la Antenă și 500 la Pro TV. Asta ar însemna concedierea colectivă a 3.000 de oameni din TVR.

Vezi şi: Care sunt planurile noului sef interimar al TVR / VIDEO

Remus Borza a fost condamnat la închisoare cu suspendare de ÎCCJ, pentru conflict de interese. procurorii au stabilit că, în calitate de reprezentant al Euro Insol, administrator judiciar al Hidroelectrica, în perioada noiembrie 2012-februarie 2013, a făcut 34 de plăţi către firma sa de avocatură.

Pe de altă parte, Guvernului i se solicită, din interiorul TVR, modificarea prin ordonanţă de urgenţă a Legii 41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune, pentru ntroducerea instituţiei administrării speciale. Vezi AICI proiectul!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.