Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TVR, în colaps. O bancă pune poprire pe conturi, conducerea anunţă blocaj total

tvr

Situaţia Societăţii Române de Televiziune este din ce în ce tot mai gravă. Datoriile acumulate în cei 9 ani în care instituţia a avut pierderi totale de aproape 700 de milioane de lei riscă să ducă la un blocat total al activităţii, susţine Irina Radu, directorul general interimar al SRTv, într-o scrisoare adresată Parlamentului.

Şefa TVR avertizează că instituţia nu mai poate funcţia fără ajutor financiar din exterior. Proiecţia financiară pe anul 2015 arată un deficit de peste 19 milioane de lei, iar în primăvara anului viitor ANAF ar putea bloca toate conturile TVR din cauza unei datorii de 15,5 milioane de lei. În scrisoarea înregistrată pe 12 noiembrie la Camera Deputaţilor, Irina Radu afirmă că TVR intră în blocaj din 20 noiembrie.

content-image

TVR are probleme şi cu creditorii. Conducerea Raiffeisen Bank a trimis Societăţii Române de Televiziune o scrisoare în care informează că, în urma nerespectării planului de redresare financiară, va pune poprire pe conturile TVR, începând cu data de 30 noiembrie, pentru o datorie scandentă de 14 milioane de lei.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.