Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tyson Fury, campionul mondial al greilor, versiunea WBC, a anunţat că, Dillian Whyte, a semnat contractul care pavează drumul către o luptă

 Tyson Fury

Boxerul Tyson Fury, campionul mondial al greilor la versiunea WBC, a anunţat că challengerul său oficial, Dillian Whyte, a semnat contractul care pavează drumul către o luptă între doi rivali britanici, transmite DPA, citat de Agerpres.

Whyte, 33 ani, un boxer de origine jamaicană, cu 28 victorii şi două înfrângeri în palmares, avea termen limită până marţi pentru a semna contractul pentru un meci cu Fury, cu un palmares de 31 de victorii şi un egal, în care bursa se ridică la 41 milioane dolari. Challenger-ul va încasa însă doar 20%, puţin peste opt milioane dolari, din această bursă şi s-a zvonit la un moment dat că Whyte amână semnarea contractului pentru a obţine o cotă mai consistentă.

Fury a urcat ultima oară în ring pe 9 octombrie, când şi-a apărat centura cu diamante a greilor, versiunea WBC, după ce l-a învins prin KO în repriza a 11-a pe Deontay Wilder, fostul campion, în cadrul unei gale desfăşurate la Las Vegas (Nevada). După acel meci, campionul britanic a suferit o operaţie la cot din cauza unei fracturi şi acum îşi apără pentru prima oară centura mondială contra lui Whyte.

Meciul dintre cei doi britanici ar putea avea loc cel mai probabil pe 23 aprilie pe stadionul Wembley.

''O Doamne. Dillian Whyte a semnat contractul lui în valoare de opt milioane dolari. Ce surpriză! Un idiot absolut. Merită să fie un subiect de discuţie? Omul a semnat şi va primi cea mai mare plată din viaţa lui'', a spus Fury pe Instagram.

Whyte nu a confirmat încă semnarea contractului, iar ultimul său meci datează din urmă cu 11 luni când l-a învins pe rusul Aleksandr Povetkin în Gibraltar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.